P A R A L L A X P A T E H A H
      


 nurul fatihah;



    Home     About     Extras     Cbox     Links    Follow
0 COMMENT HERE!
Save me
written by patehaha on Tuesday, 23 July 2019


Hello ... Its been a long day or time i dont update here... Already 2019 and we're in the middle of the year. Why time move so fast or maybe im so slow to catch up.

Susah pulak nk ckp english hahaha dah well bekarat ya ampun english aku.

Aku rasa skrg nih diri sendiri banyak menyendiri. Kalau boleh nk sangat dok sorang² jauh dari orang ramai. Tapi lagi banyak masa aku sensorang lagi la aku sakitkan diri sendiri :( aku pun taktau kenapa. Sakitkan diri sendiri here mean aku suka fikir negatif sakitkan minda mental aku dan juga perasaan.. Macam overthinking kadang tu anxiety pun dia muncul gak bila sensorang. I dont know why... Susah nak positive kan diri kadang rasa takdak semangat nak hidup. Aku pun benci diri aku tapi aku still biarkan rasa tu ada.

Lain pulak bila jumpa org ramai i mean junpa org la member or sedara kaa okay la takdak la mcm okay sangat tp aku dah kurang sikit rasa pelik² yg menyakitkan tu. Satu lagi bila aku dengan orang aku akan cuba jugak untuk happy so bila lama² tu semua yg aku rasa time aku sensorang dia mcm hilang time.. So kira aku akan rasa benda tu bila aku sensorang. Tapi tu la klu jumpa org aku lebih suka tgok orang lah nak bercakap banyak pun kadang rasa awkward.. Pelik betui.. Emm tapi okay laaa ...

Itu saja....
Bai

  Thanks for reading. All rights reserved.